Home Internațional Utilizatorii WhatsApp își vor putea trimite mesaje singuri

Utilizatorii WhatsApp își vor putea trimite mesaje singuri

WhatsApp lansează o funcție care le permite utilizatorilor să-și trimită singuri mesaje, funcție ce poate fi folosită pentru salvarea unor informații care să poată fi apoi accesate rapid.

Cea mai nouă facilitate WhatsApp se numește „Message Yourself” (scrie-ți singur) și le permite utilizatorilor, așa cum sugerează și numele, să-și trimită singuri mesaje.

Fie că sunt însemnări, liste de cumpărături sau link-uri, informațiile trimise astfel pot fi păstrate și accesate rapid la nevoie direct din aplicația cu peste două miliarde de utilizatori.

Noua opțiune devine vizibilă atunci când se folosește funcția de inițiere a unei noi comunicări. Un chat propriu va apărea în această listă deasupra tuturor intrărilor din agenda de contacte.

După trimiterea unui astfel de mesaj, chat-ul cu propria persoană va apărea alături de celelalte chat-uri private și grupuri de discuții. La fel ca acestea, propriul chat poate fi fixat pentru a fi afișat primul pe ecran. Funcționalitatea în sine nu este o noutate pentru aplicațiile de comunicare. Slack, Telegram și altele au deja de mai mult timp funcții similare.

Exit mobile version