1 MARTIE a scos partidele politice in strada! (FOTO)

Prima zi a lunii martie inseamna inceperea primaverii calendaristice si care este marcata cu martisoare daruite intre celor dragi. Si principalele partide politice din judetul Botosani au vrut sa marcheaze aceasta prima zi de primavara. Asa ca au iesit pe strazile din municipiul Botosani si au impartit flori si martisoare.

CLICK PE POZA

Martisoare de la femeile democrat-liberale

Organizatia Municipala de Femei PDL Botosani au oferit sambata dimineata martisoare doamnelor si domnisoarelor pentru a marca in mod traditional prima zi de primavara.

Aproximativ 15 de femei democrat-liberale au impartit 2.500 de martisoare intr-o actiune stradala care s-a desfasurat in zona Marchian, Casa cartii, Pietonalul Transilvaniei, Grivita.

„Le dorim doamnelor si domnisoarelor o primavara calduroasa, frumoasa si cu sanatate. Actiunea este un prilej de a marca inceputul primaverii si sa le oferim un martisor”, a declarat Andreea Suhareanu, presedintele organizatiei municipale de femei PDL.

Deputatii Ciofu si Balta au oferit flori si martisoare

Deputatii PSD Tamara Ciofu si Mihai Balta impreuna cu Organizatia Municipala de Femei si TSD au organizat cu ocazia zilei de 1 martie mai multe actiuni prin care au oferit flori si martisoare botosanencelor din cartierul Primaverii, Calea Nationala, Pietonalul Unirii si zona
industriala.

„Scopul acestor actiuni este acela de a transmite femeilor din municipiul Botosani ca suntem alaturi de ele si dorim sa le sprijinim pentru a deveni o voce din ce in ce mai puternica in comunitatea noastra. Eu cred ca femeile trebuie sa faca pasul in fata, sa iasa din umbra barbatului si sa aiba curajul de a-si asuma un rol public mult mai des decat o fac in prezent”, a  declarat Tamara Ciofu.

 „Organizatia Municipala PSD a dorit prin aceste actiuni sa aduca un motiv de fericire pentru fiecare femeie, avand in vedere ca Ziua de 1 Martie reprezinta pe langa inceputul primaverii, un simbol al feminitatii si frumusetii”, a declarat si deputatul Mihai Balta.

„Consider ca florile si martisoare pe care le-am oferit botosanencelor cu ocazia acestei zile vestesc renasterea naturii si reprezinta un simbol al inaltarii sufletelor noastre care aduc noi sperante, pace in suflet, putere si multe realizari”, a aratat Tereza Nica, presedintele Organizatiei Municipale de Femei.

Deputatul Roxana Anusca si senatorul Viorel Grigoras, „un gest mic, insa semnificativ pentru botosaneni”

Tineretul National Liberal (TNL) Botosani a marcat si in acest an venirea primaverii.

Alaturi de presedintele Organizatiei Municipale TNL, Sorin Cornila, deputatul Roxana Florentina Anusca si senatorul Viorel Grigoras, tinerii liberali au dorit sa fie vestitori ai primaverii printr-un gest mic, insa semnificativ pentru botosanenii care le-au iesit in cale.

Acestia au impartit trecatorilor, in mai multe zone ale municipiului, martisoare personalizate, insotite de mesajul de „Cu primavara-n suflet, am aripi sa zbor si-n semn de pretuire iti ofer un martisor – 1 martie 2014”.

In acest mod, tinerii liberali au vrut sa arate ca indiferent de problemele cotidiene, pot aduce un zambet pe chipul botosanenilor in semn de prevestire a unui nou inceput.

„Credem ca aceasta actiune si-a atins scopul, prin faptul ca, la oferirea unui simplu martisor, oamenii nu au uitat sa zambeasca. In urmatoare perioada, actiunile de acest gen vor continua in organizatia noastra. Liberi in gandire si atitudine, liberi asa cum totii ar trebui sa ne simtim intr-o Romanie moderna si increzatoare in fortele proprii, le dorim tuturor: O Primavara insorita si plina de realizari!”, a declarat Sorin Cornila, presedintele al Organizatiei Municipale TNL Botosani.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.