15 IANUARIE – zi importanta pentru liberalii din Romania!

Ziua de 15 ianuarie are o conotatie speciala pentru Partidul National Liberal, pentru liberalismul din Romania si sustinatorii acestuia.

In aceasta zi, in urma cu 24 de ani, se reinfiinta, dupa o perioada grea pentru Romania si poporul roman, Partidul National Liberal.

Aceasta zi reprezinta renasterea spiritului liberal in Romania, fiind totodata un moment marcant pentru evolutia liberalismului in tara noastra.

In cei 24 de ani de la reinfiintare, Partidul National Liberal si-a recapatat identitatea si dimensiunea nationala pe care le-a avut inca din perioada interbelica, continuandu-si rolul de actor esential in dezvoltarea Romaniei.

„Partidul National Liberal este acum, la 24 de ani de la reinfiintarea sa, mai puternic decat oricand dupa 1989. Indiferent daca s-a aflat la guvernare sau nu, PNL a ramas intotdeauna un partid al valorilor, al caracterelor si al luptatorilor”, spun reprezentantii PNL.

Partidul National Liberal a intrat in Uniunea Social Liberala cu o identitate care tine de dimensiunea nationala si de ideologia de dreapta, principii pe care le-a aparat si promovat in deciziile luate de actualul Guvern.

„PNL s-a angajat in fata romanilor sa asigure o guvernare responsabila si in interesul cetateanului, ceea ce se si intampla, PNL fiind o componenta esentiala a actualei guvernari. Ne-am angajat sa facem dreptate pana la capat si sa construim Romania puternica si ne tinem de cuvant”, mai spun, pe final, reprezentantii PNL.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.