Home Politica 19 noiembrie – LANSAREA CANDIDATILOR PNL Botosani, la Casa Sindicatelor

19 noiembrie – LANSAREA CANDIDATILOR PNL Botosani, la Casa Sindicatelor

Pe 19 noiembrie va avea loc lansarea candidatilor pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Potrivit conducerii PNL Botosani, la eveniment si-a anuntat prezenta si Alina Gorghiu, liderul national al PNL.

Lansarea candidatilor va avea loc la Casa Sindicatelor.

Inainte de acest moment important pentru filiala judeteana a PNL, liberali din judet vor participa in Capitala la un miting miting de sustinere al candidatilor.

„Pe 6 noiembrie, ora 17.00 un miting de sustinere al candidatilor la Bucuresti. Vom participa cu 250 de persoane. La acest miting va fi prezent pe langa tot staff-ul de partid, inclusiv premierul Dacian Ciolos. In perioada 9-11 noiembrie, avem o deplasare la Bruxelles, cu 20 de primari. Tematica deplasarii este accesarea fondurilor europene pe diferite axe, inclusiv oportinitatea accesarii fondurilor europene direct cu Comisia Europeana. In data de 19 noiembrie vom avea o lansare a candidatilor la Case de Cultura a Sindicatelor. Va fi prezenta si presedinta PNL, doamna Alina Gorghiu”, a precizat prim vicepresedintele coordonator al PNL, Costel Soptica.

Exit mobile version