20 de liberali botosaneni vor sa ia startul in cursa pentru Parlament

Pe lista liberalilor botosaneni care candideaza pentru a intra in cursa alegerilor parlamentare ce vor avea loc pe 11 decembrie 2016 sunt 20 de liberali. Lista va cuprinde insa, la PNL Botosani, pentru Camera Deputatilor sase persoane, si o a saptea – rezerva, iar pentru Senat trei candidati si o rezerva.

„Orice coleg are dreptul, prin statut, sa se inscrie. Votul organului de conducere al PNL, Consiliul de coordonare judetean, va decide asupra listei. Mai exact, e vorba de 400 de delegati care isi vor exprima optiunile, vor decide ierarhia pe lista. Urmatorul pas, conform statutului, va fi trimiterea listei spre Biroul Permanent de la Bucuresti, cu drept de ultima semnatura. Se va urma, intocmai procedura prevazuta de statut. Se intra intr-o competitie interna, fiecare va avea posibilitatea sa isi prezinte programul in fata delegatilor la Consiliul de coordonare judetean”, e explicat Catalin Flutur, presedintele Organizatiei judetene a PNL Botosani.
 
Actualii parlamentari liberali, cu exceptia Roxanei Anusca, si-au exprimat intentia sa candideze pentru un nou mandat in Parlament. Sunt insa si nume noi care lupta pentru un loc pe lista finala: Mirela Sauca, Catalina Lupascu, Andreea Suhareanu, Gheorghe Sorescu, Cristian Achitei, Gabriel Alecsandru, Maricel Maxim, Sorin Cornila, Stelica Strugaru, Radu Lebada, Ionica Nechifor, Eduard Cozminschi, Adrian Poclid si Constantin Aslan.
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.