PNL Botosani a intrat in „lupta” pentru Parlamentul Romaniei (FOTO)

Tot astazi, si PNL Botosani a depus lista pentru parlamentare. Liberalii botosaneni au depus la Biroul Electoral Judetean lista cu candidatii pentru cele doua camere ale Parlamentului.

Candidatii pentru un mandat de deputat sau senator, in frunte cu presedintele organizatiei judetene a PNL Botosani, Catalin Flutur, au mers la BEJ in jurul orei 13.00. Opt liberali sunt pe lista pentru camera Deputatilor si cinci pentru Senat.

„Din momentul de fata noi suntem oficial in campania electorala, chiar daca campania incepe mai tarziu, colegii mei isi vor primi fiecare atributiuni in aceasta campanie, echipa de campanie este cea care ii va indruma si ajuta pe candidati. Avem o echipa cu foarte multa experienta, salut faptul ca s-a revenit la votul pe lista si atunci orice posibilitate de vacantare a unui post de parlamentar oricand isi poate gasi un inlocuitor de pe lista pentru ca am avut foarte multe spete cu vacantari in multe circumscriptii din tara si nu s-au mai facut alegeri. Pornim la drum cu gandul de a scoate targetul pe care ni l-am propus, trei deputati si un senator si, de ce nu, poate chiar mai mult”, a declarat Catalin Flutur, presedintele PNL Botosani.

Candidatii PNL Botosani pentru Camera Deputatilor: Cristian Achitei, Cristian Roman, Verginel Gireada, Mariana Sauca, Gabriel Alecsandru, Eduardt Cozminschi, Maricel Maxim si Radu Lebada.

Pentru Senat: Costel Soptica, Viorel Grigoras, Catalina Lupascu, Catalin Rotundu si Sorin Cornila.

pnl-botosani-1 pnl-botosani-6 pnl-botosani-5 pnl-botosani-4 pnl-botosani-3 pnl-botosani-2

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.