A inceput batalia pentru europarlamentare pe „FRONTUL DIN MOLDOVA”! (FOTO)

Mihai Turcanu, candidatul la europarlamentare pe Regiunea Nord-Est, a primit Cupa EuroCampionilor de la presedintele Crin Antonescu.

Aproximativ 5.000 de delegati din toata Regiunea de Nord-Est au participat duminica, 6 aprilie, la Sala Polivalenta din Piatra Neamt, la lansarea candidatilor pentru alegerile europarlamentare din 25 mai 2014. (CLICK PE POZA)

Fiecare din judetele Botosani, Suceava, Iasi, Bacau, Vaslui si Neamt au participat cu sute de reprezentanti liberali pentru a-si sustine candidatii la europarlamentare si pentru a participa la spectacolul „EuroCampionilor… la fapte”.

De la Botosani, peste 650 de liberali au tinut sa-si sustina candidatul la Parlamentul European, alaturi de presedintele Florin Turcanu, dar si de parlamentari si primari.

In fata unei Cupe simbolice a Campionilor, au fost prezenti si au vorbit liberalilor presedintele PNL Crin Antonescu, actualii europarlamentari si candidati Norica Nicolai, Renate Weber, Adina Valean si presedintii de filiale din Regiunea de Nord-Est.

„Noi, botosanenii, am venit la aceasta actiune pentru ca dorim sa fim uniti, dorim ca Moldova sa castige aceste alegeri europarlamentare. Va asiguram, domnule presedinte Crin Antonescu, ca noi, Moldova, vom obtine 25% din voturi pentru ca altfel ne va fi foarte greu sa vorbim despre Presedintia Romaniei”, a spus Florin Turcanu, presedintele PNL Botosani.

La randul sau, candidatul Regiunii Nord-Est pentru actuala sesiune de alegeri din 25 mai, botosaneanul Mihai Turcanu, a anuntat ca politica romaneasca se va schimba radical.

„Alegerile europarlamentare din acest an sunt cele care vor reaseza politica romaneasca. Sunt alegerile care vor slefui caractere si vor recupera simboluri. Romania se va schimba. Europa o face deja! Romania in care vreau eu sa traiesc este una in care romanii muncesc si sunt platiti corect pentru munca lor. Romania in care vreau eu sa traiesc este una in care romanii zambesc si-si cresc copiii in liniste si siguranta. Si mai vreau o Romanie in care fiecare dintre noi sa pretuiasca adevarul si sa nu-si piarda niciodata identitatea! Pentru ca Europa inseamna astazi Paris, Londra sau Milano, Praga sau Berlin. Dar mai inseamna, in viziunea mea si a noastra, a liberalilor, si Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui, Bacau si Piatra Neamt”, a spus  Mihai Turcanu, care a primit Cupa EuroCampionilor de la Crin Antonescu.

Presedintele PNL a declarat ca Moldova va fi definitorie pentru rezultatul pe care partidul il va inregistra la alegerile europarlamentare din aceasta primavara.

„Pe frontul din Moldova se va juca in mare masura soarta bataliei de la europarlamentare. La celelalte intruniri pe care le-am avut am incredintat aceasta cupa simbolica unuia dintre eurocampionii nostri consacrati. Pentru ca pe langa cei care incheie un mandat, vrem sa trimitem si debutanti, un fel de juniori, nu de rezerve, de sperante, pentru ca este primul dintre reprezentantii regiunii Nord-Est, dati-mi voie, simbolic, sa va multumesc, sa le urez succes lor si sa inmanez acest trofeu, in numele tuturor, lui Mihai Turcanu”, a spus Crin Antonescu.

Mihai Turcanu este candidatul PNL pentru Regiunea de Nord-Est la alegerile europarlamentare din 25 mai 2014. Numele sau se afla pe pozitia 7, eligibila, in lista Partidului National Liberal.

In varsta de 38 de ani si de profesie medic veterinar, Mihai Turcanu a condus din functia de presedinte-secretar de stat Autoritatea Nationala Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor si din functia de vicepresedinte, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.