ACL BOTOSANI: De ce va este teama de romanii din diaspora, domnule Ponta? De ce nu ii respectati?

„Victor Ponta, presedintele care dezbina” – acesta ar fi trebuit sa fie sloganul  candidatului PSD in campania electorala. ”Cei mai mari dusmani ai Romaniei in strainatate sunt tot romanii” declara acesta in luna august, la o intalnire de partid.

Si s-a asigurat ca ”dusmanii” nu vor putea sa-si exercite dreptul lor constitutional in primul tur al alegerilor.

Va aducem aminte, domnule Ponta, ca domnul Klaus Iohannis v-a solicitat de nenumarate ori sa infiintati noi sectii de votare in strainatate, “daca mai aveti o urma de demnitate si respect fata de romanii din diaspora”.

Astazi, ministrul Corlatean a demisionat, dand astfel masura gravei sale incompetente, in plus, creand un vid de conducere care va ingreuna si mai mult rezolvarea preoblemei sectiilor de votare din diaspora.

De ce va este teama de romanii din diaspora domnule Ponta? De ce nu ii respectati? De ce nu va purtati cu ei asa cum va purtati cu romanii din Teleorman, din Dolj, din Olt sau din Giurgiu?

De ce nu vreti sa lasati sa voteze rudele plecate din satele si orasele judetului Botosani?

Sunt oameni care muncesc din zi pana in noapte pentru a ne ajuta pe noi, cei ramasi aici fara locuri de munca. Sunt oameni care se sacrifica si pentru dumneavoastra, domnule Ponta, ca sa va creasca incasarile la Buget.

Sunt parintii, fratii si copiii nostri, pe care ii numiti dusmani.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.