ACL BOTOSANI: Ii chemam alaturi de cei care cred in proiectul ”Klaus Iohannis presedinte”

Duminica, la nivel national, Alianta Crestin Liberala a obtinut peste 30% din voturile valabil exprimate ale romanilor, in primul tur al alegerilor prezidentiale. Este un scor bun, pentru ca asa si-au propus conducerile celor doua partide din alianta.

Este si un scor nesatisfacator deoarece, ca sa se ajunga la aceste procente, au existat poli peste si sub media nationala deopotriva.

Regretam ca, in Botosani, scorul a fost sub media nationala, asa cum regreta si presedintii de la Vaslui, Mehedinti, Braila sau Arges ori, mai mult, asa cum regreta colegii nostri Raducu Filipescu de la Calarasi sau Ludovic Orban de la Dambovita.

De aici si pana la pasi inapoi facuti de conducerea partidului, asa cum sustine domnul Viorel Coman, secretar executiv in cadrul BPJ al PNL, sunt multe de lamurit si de corectat. Suntem, mai degraba, adeptii solutiilor si mai putin ai scenariilor de tradare. In plus vedem ca o posibila solutie o mai buna mobilizare tocmai a celor care stau pe margine si critica, fara sa-i fi vazut muncind in campanie alaturi de noi. Un astfel de om, care detine si functie in BPJ, este si domnul Coman, domn pe care il rugam respectuos sa-si clarifice urgent pozitia fata de ACL.

Destabilizarea activului de partid este prima preocupare a PSD intre cele doua tururi de scrutin si-l rugam pe distinsul nostru coleg sa nu faca jocurile PSD, iar daca le face, sa-si asume, in integralitatea lor, toate afirmatiile si actiunile sale, dar si sanctiunile statutare care reglementeaza activitatea politica a membrilor PNL.

Domnul Coman invoca faptul ca Florin Turcanu nu mai este recunoscut ca lider. El stie foarte bine ca, in ceea ce priveste cota de incredere a presedintelui Florin Turcanu in randul populatiei din judetul Botosani, aceasta depaseste cu mult rezultatul de duminica, si se apropie de 50 de procente. Cu o astfel de popularitate, nu poate fi contestata nici legitimitatea ca lider politic a presedintelui Turcanu.

Astfel, ii chemam alaturi de cei care cred in proiectul ”Klaus Iohannis presedinte”. Ne adresam inclusiv celor care in primul tur al alegerilor au cedat presiunilor competitorilor nostri, inclusiv celor care in primul tur nu au muncit deloc, nici pentru tabara noastra, pentru partidul pe care sustin ca il reprezinta.
           
Biroul Politic Judetean al PNL

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.