ACL Botosani, primul pas spre victorie

Reuniti in sedinta Colegiului Director, membrii Aliantei Crestin Liberale (ACL) Botosani au stabilit, vineri, calendarul activitarilor premergatoare campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale, ce va avea loc in luna noiembrie a acestui an.

Au fost prezenti cei doi co-presedinţi, Florin Turcanu si Catalin Mugurel Flutur, alaturi de peste 200 de membri ai ACL.

“Johannis presedinte” a fost motto-ul intalnirii, iar cei doi co-presedinti au oferit si motivele pentru care actualul primar al Sibiului va fi votat in noiembrie.

“Klaus Johannis a dovedit ca vrea sa fie presedintele tarii, el nu a fost impins de la spate de baronii locali, a acceptat fara rezerve aceasta responsabilitate. Klaus Johannis are viziune, valori, decenta, este un reformator, nu minte si este consecvent.” a precizat Catalin Mugurel Flutur, co-presedintele ACL Botosani.

Florin Turcanu a precizat ca cel putin la nivelul judetului Botosani, oamenii ar trebui sa fie constienti de ceea ce a insemnat PSD, iar singura optiune viabila este Klaus Johannis.

“Multi ani judetul a fost condus  de PSD si stiti foarte bine cum a aratat acesta. Nu s-a facut nimic … Suntem o forta, avem 48 de primari, avem viceprimari si sute de consilieri locali. Suntem o armata  si trebuie sa facem totul pentru a castiga alegerile”, a declarat Florin Turcanu.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.