ACL BOTOSANI: Votul este LIBER. Folositi-l!

Duminica, 2 noiembrie 2014 poate reprezenta data de la care Romania poate alege un alt drum. Un drum al decentei, un drum al faptelor duse pana la capat, un drum al lucrului bine facut.

Pentru a schimba insa in bine Romania, este nevoie si de noi, de votul botosanenilor. Nimic nu se poate schimba in politica si in mersul acestei tari fara votul dumneavoastra.

De aceea, ACL Botosani va indeamna sa iesiti duminica la vot. Indiferent de candidatul ales, exercitarea dreptului la vot reprezinta garantia existentei democratiei in Romania. Votul dumneavoastra este cu atat mai important cu cat dati un semnal clasei politice. Suntem multi iar politicienii trebuie sa tina cont si de parerea noastra.

Dupa 25 de ani, romanii s-au saturat de “democratia originala”. Este timpul sa renuntam la demisia cetateneasca si sa dam un semnal puternic clasei politice. Ne intereseaza Romania si ne intereseaza cine o conduce. Ne intereseaza drumul pe care va merge tara noastra de acum incolo.

Sunt doua directii, dumneavoastra alegeti ce cale trebuie urmata. Cea a decentei, a elegantei si a respectului reciproc, sau cea circului, a vorbelor goale, a promisiunilor desarte si imposibil de pus in practica.

Avem dreptul de a ne alege presedintele si de a nu-i lasa pe altii sa decida in locul nostru. Avem libertatea de a ne alege candidatul care ne poate reprezenta cu adevarat interesele, avem posibilitatea sa alegem persoana care poate pune Romania pe calea europeana.

ACL Botosani multumeste celor care s-au implicat in aceasta campanie electorala si va respecta votul tuturor botosanenilor exprimat in data de 2 noiembrie 2014.

comunicat ACL

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.