ACL condamna modalitatea mizerabila in care PSD continua campania electorala (P)

Alianta Crestin- Liberala Botosani condamna modalitatea mizerabila in care PSD continua sa-si duca campania electorala, in disperarea de a-l face pe Victor Ponta presedinte.

Ceea ce s-a intamplat marti dimineata la sediul ACL din Bucuresti, gestul de a arunca gaini moarte in curtea sediului partidului, reprezinta un atac fara precedent si care nu are nicio legatura cu statul de drept! 
 
Mocirla in care social- democratii se afunda nu arata decat ca acestia sunt capabili de orice pentru a pune mana pe aceasta tara, inclusiv de asemenea gesturi care inseamna amenintare directa cu moartea. Cum a declarat si candidatul ACL, Klaus Iohannis :
 
“Ultima data cand cineva a folosit astfel de simboluri a fost in anii ’40 si acest simbol a fost folosit de nazisti.  Daca arunci cuiva o gaina cu capul taiat sau un cocos cu capul taiat peste gard sau in casa inseamna ca este o amenintare directa cu moartea si nazistii au avut grija sa-l execute pe respectivul. De aceea imi permit sa spun, dragii mei, ca nu am crezut ca vom ajunge vreodata in Romania la acest nivel de campanie electorala. Sa foloseasca unii in campanie simboluri si amenintari cu moartea, folosite ultima data de nazisti, nu am crezut.”
 
Este intolerabil sa se apeleze la asemenea gesturi extreme pentru intimidarea adversarului politic, iar electoratul este singurul care poate sa sanctioneze  PSD si pe Victor Ponta! 
 
In timp ce social-democratii uzeaza de orice mijloace obscure, prin frauda, prin pomana pentru a obtine votul romanilor, Klaus Iohannis a dus o campanie civilizata, decenta, dreapta care poate duce Romania pe drumul lucrului bine facut!
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.