ACL, despre ORDONANTA “ULTIMULUI DRUM”

“Vara aceasta nu a fost nici pe departe ”vara noastra” – vorba cantecului ci, mai degraba, vara celor care vor sa-si bata joc de viata noastra!”, afirma reprezentantii ACL intr-o SCRISOARE DESCHISA, al carei continut il redam mai jos, in intregime:

Scriem rar, vorbim putin si doar atunci cand ne ajunge cutitul la os. Nu mai putem riposta in niciun fel in fata indolentei celor care ne conduc! Timp de 2 ani parlamentarii PNL si FC (actualmente ACL) , de la putere sau din opozitie, au formulat interpelari pentru finantarea proiectelor necesare dezvoltarii economico-sociale ale judetului.  De fiecare data, domnul Dragnea le-a raspuns sec: nu sunt bani pentru finantari noi! A venit apoi, cu ocazia inaugurarii unui DN, a fluturat cheile unor microbuze, a promis finantari ale unor proiecte…s-au semnat acorduri de finantare …dar nu s-a comunicat sursa finantarii acestora! Ne-am intrebat atunci: cand noi cerem spui ca n-ai….apoi vii tu si dai…cum vine asta?! Dar…raspunsul la intrebare a venit foarte repede! Ordonanta privind migratia primarilor si consilierilor locali si judeteni! Ei…na…oamenii au gandit-o bine…
    
Dar, ordonanta respectiva , a ”ultimului drum” cum ne place sa o numim…va avea efecte tragice asupra celor care, incantati de valul migratiilor, dupa 45 de zile vor ramane fara mandat! Bineinteles ca minciuna merge pana la capat, tuturor li se promite locul 1 pe lista la urmatoarele alegeri (Dar cate locuri 1 sunt pe o lista?!), li se promit sume imense de bani (de unde, daca bugetul e secatuit?!), functii de mari sefi si directori…dar nimeni nu le spune ca dupa cele 45 de zile EXISTA MAREA POSIBILITATE SA-SI PIARDA MANDATELE PENTRU CA LEGILE CARE STABILESC STATUTUL ALESILOR LOCALI (215 ȘI 393) NU AU FOST ABROGATE, CI DOAR SUSPENDATE  PENTRU O PERIOADA! Dupa perioada de suspendare ACESTEA ISI REINTRA IN DREPTURI, IAR CEI CARE AU MIGRAT VOR RAMANE FARA MANDAT! Si…atunci sa vedem…promisiuni!
    
Noi abia asteptam sa-i vedem pe cei care alearga cu limba de un cot spre tabara puterii cum se intorc cu coada intre picioare, abia asteptam sa le vedem fetele contorsionate cand se vor trezi din mirajul vrajilor si promisiunilor desarte…fara bani, fara functii, fara locul 1 pe lista la urmatoarele alegeri!
    
Intelegem ca prin aceasta ordonanta s-au eliminat doctrinele politice, adica fiecare se poate muta dintr-un loc in altul fara sa se tina cont de ideologii ! Și atunci…ce va defineste, pe voi cei care migrati, cum sa va mai numiti ”oameni politici”?! Ne cerem scuze…dar ”populatiile migratoare” nu au ajuns niciodata ”popoare”, ele fiind asimilate de cei pe care au vrut sa-i ”cotropeasca”! VOI NU NUMAI CA NU VETI FI ASIMILATI DE NIMENI… NICI MACAR NU VETI INFLUENTA PE CINEVA SI…NU VETI AJUNGE NICI MACAR ISTORIE!
    

Si apoi sa va mai spunem un lucru… tradatorilor nu li se ridica statui ci , de cele mai multe ori sunt …”impuscati”!
    
Asa ca…ganditi si, mai ales, CITITI inainte de a sari pe  …ciolan!

Intrebari pentru partidul puterii:

1.    De ce ati dat ordonanta inaintea alegerilor prezidentiale?! Aveti fobii pe care nu le puteti invinge referitoare la victoria lui Klaus Iohannis?!

2.    Stim ca ”frica pazeste bostanaria”! Avand in vedere rapiditatea cu care actionati pentru bulversarea politicii locale va intrebam si va rugam sa ne raspundet: De cine va este frica , domnilor?!

3.    De ce fluturati ”steagul victoriei” inainte de alegerile prezidentiale?! Nu va ganditi ca veti avea de dat explicatii celor pe care ii mintiti cu nonsalanta?! Nu considerati ca veti avea promisiuni de indeplinit fata de credulii care alearga acum spre voi?!

Va dam un pont: nu va amagiti cu victoria pentru a nu fi pusi in situatia lui Paul Valery, care in 1919 afirma: ”Noi civilizatiile, acum stim ca suntem muritoare!”        

Departamentul de Comunicare al ACL

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.