Actiune liberala de Ziua internationala a cartii

In zi de sarbatoare, astazi, la Botosani, liberalii din municipiu au dorit sa celebreze si Ziua internationala a cartii, serbata in toata lumea in data de 23 aprilie.

In parcul Mihai Eminescu, animat de oamenii care se plimbau sau se relaxau pe bancile insorite, de copii cu chef de joaca, liberalii botosaneni au oferit carti celor pe care i-au intalnit.
 
„Este un prilej minunat sa aducem aminte concetatenilor nostri de placerea lecturii. Ziua de astazi ne-a oferit prilejul sa dam din intelepciunea lumii cateva franturi semenilor nostri si suntem multumiti ca mai ales copiii au primit cu incantare carti. Foarte multe dintre acestea sunt donate de colegul nostru Marcel Maxim” a declarat Catalina Lupascu, presedinta Organizatiei Municipale de Femei a PNL Botosani.
 
La actiune a participat Marius Orosanu, unul din cei mai noi membri ai organizatiei municipale a PNL: „Imi place sa ofer, imi plac copiii, imi plac oamenii! Iar aceasta initiativa m-a bucurat si am participat cu placere la ea, tocmai pentru ca intruneste toate cele trei calitati exprimate mai devreme. Am petrecut astazi o dupa-amiaza placuta si utila.”
 
comunicat PNL

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.