Activistul Bogdan Cărăușu își lansează candidatura independentă pentru CL Botoșani

Alături de Bogdan se vor afla personalități de frunte ale orașului nostru și nu numai.

Duminică, 21 aprilie 2024, începând cu orele 16.00, în sala „George Enescu” a Hotelului Rapsodia, botoșănenii sunt invitați la lansarea candidaturii independente pentru Consiliul Local a binecunoscutului activist, Bogdan Cărăușu.

Activând în mediul civic începând din anul 2015, an în care a intrat în atenția publicului prin organizarea protestelor anticorupție după tragedia de la clubul Colectiv din București, Bogdan Cărăușu este președinte al asociației „Scut Botoșănean”, cadru de desfășurare a generații întregi de tineri care și-au dat mâna și, la inițiativa lui, au inițiat acțiuni filantropice, acte umanitare, activități de promovare a istoriei naționale românești, a reperelor și valorilor tradiționale, a credinței ortodoxe, acțiuni de sprijinire a educației și a familiei, de ecologizare și împădurire, tabere de lucru la azilele de bătrâni, conferințe, proiecte în colaborare cu tinerii din Basarabia, comemorări ale eroilor naționali și locali, a disidenților anticomuniști precum Mugur Călinescu, frații Ioan și Vasile Maluș sau sfinții închisorilor.

Evenimentul este organizat pentru a marca decizia lui Bogdan de a candida pentru un loc în Consiliul Local al municipiului, promițând prin candidatura independentă să reprezinte vocea botoșănenilor, nu a unui partid politic aflat la putere. Alături de Bogdan se vor afla personalități de frunte ale orașului nostru și nu numai.

Toți botoșănenii sătui de maniera partinică în care se desfășoară jocul politic sunt așteptați să cunoască o perspectivă nouă, liberă, independentă, dedicată interesului cetățenilor.

Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.