ACUZATII DURE la adresa GUVERNARII PONTA, lansate de la tribuna Parlamentului de un DEPUTAT BOTOSANEAN

Deputatul PNL Cristian Constantin Roman a caracterizat guvernarea de aproape patru ani a PSD ca fiind plina de minciuna, contraperformante, probleme grave cu legea si multa inconstienta.

“Abia acum, cand PSD nu mai detine controlul guvernarii, cand nu mai controleaza accesul la informatiile financiare ale tarii si nu mai ascunde adevarurile dureroase, acum cand aparatul de propaganda incepe sa dea rateuri, se vad adevaratele rezultate privind modul in care, vreme de aproape patru ani, PSD a guvernat aceasta tara. […] Minciuna, propaganda, lauda de sine si nici un fel de proiect util demarat si dus pana la capat de fosta guvernare. Mai mult, prin exces de promisiuni si masuri populiste, s-a atentat chiar si la farama de stabilitate a economiei, atat de greu castigata. […] Standardul de viata al unui popor nu poate creste din pix! PSD si Victor Ponta si-au pregatit cu mare atentie iesirea de la guvernare. Au promis vrute si nevrute si chiar au legiferat masuri pentru care stiau foarte bine ca nu au solutii bugetare. […] Ma mir ca Victor Ponta nu l-a plagiat si pe Dan Diaconescu, ca nu a promis cate 20.000 de euro ori chiar mai mult, pentru fiecare roman. Ar fi fost in stare, stiind ca nu el trebuie sa onoreze promisiunile, constient fiind, totusi, ca nu ramane in functie si in 2016. PSD a guvernat tot timpul dupa principiul „dupa noi potopul”, iar situatia in care se afla acum Romania demasca modul profund incompetent de care a dat dovada in ultimii patru ani”, se arata in declaratia facuta de parlamentarul liberal Cristian Roman.
 
Comunicat, Biroul  parlamentar al deputatului PNL
Cristian Constantin ROMAN
 
 

1 COMENTARIU

  1. Vrei sa-ti imbunatatesti viata?
    Noi iti oferim sansa unui castig substantial. Nu rata oportunitatea de a-ti rotunji veniturile prestand o activitate usoara, muncind la domiciliu. Ai nevoie de cunostinte minime de utilizare a calculatorului si internetului. Plata castigurilor este garantata prin contract legal de comision oferit din prima zi. Pentru detalii trimite un mail cu textul PROIECT la adresa cmalina10@yahoo.com

Comments are closed.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.