Home Politica ALDE scoate la inaintare un PROFESOR de SPORT. VEZI si CUM E...

ALDE scoate la inaintare un PROFESOR de SPORT. VEZI si CUM E CU PROMISIUNILE

Conducerea ALDE Botosani si-a prezentat, vineri, in conferinta saptamanala de presa, un candidat din lista pentru Consiliul Local al municipiului Botosani.

Este vorba de Marius Iacob, profesor de educatie fizica la Scoala Generala nr. 10, dar si mic intreprinzator, „fara aspiratii foarte mari de imbogatire”, dupa cum singur s-a prezentat. 
 
Aspirantul la postul de consilier municipal recunoaste ca nu are experienta politica, dar spune ca vrea sa faca ceva pentru orasul in care traieste, „altceva decat ce s-a facut pana acum”, fara a preciza clar la ce s-a gandit exact.
 
Marius Iacob are o vechime de 18 ani in activitatea didactica, si-a deschis cu cativa ani in urma si o afacere cu produse fast food, este casatorit si are un copil. 
 
In perspectiva unui eventual mandat de consilier municipal, profesorul de sport nu si-a conturat inca un proiect in amanunt, dar „in principiu” e interesat de „siguranta cetateanului, de curatenia in oras, de un parteneriat cu Crucea Rosie pentru un informarea copiilor din scoli”.
 
„Vom avea discutii cu locuitorii municipiului, prin cartiere, si vom vedea ce isi doresc oamenii”, a spus Marius Iacob.
 
Pentru a-i completa afirmatiile, a intervenit si Gabriel Atudoroaie, candidatul la Primaria Botosani, din partea ALDE, care a precizat : 
 
„Noi o sa ne facem un program dupa ce o sa stam de vorba cu majoritatea oamenilor din zonele orasului. O sa mergem in fiecare zona, avem responsabili pe cartiere si vom sta de vorba cu oamenii, vedem ce ne semnaleaza si, in functie de ce doresc ei, aceea va fi platforma noastra si acelea vor fi prioritatile.”
 
Dumitru Zmau, vicepresedintele ALDE Botosani, a tinut, la randul sau, sa aduca lamuriri legate de „politica promisiunilor” in partidul din care face parte.
 
„Nu facem promisiuni extraordinare, ca lumea nu le mai inghite… dar, vorba unui mare intelept si istoric roman, Nicolae Iorga, sa facem in asa fel incat pe acolo pe unde trecem sa fie un pic mai bine”, a punctat Zmau.
 

Exit mobile version