ALDE trage semnalul de alarma: Unde sunt subventiile europene pentru agricultori?

Conducerea filialei judetene a ALDE isi arata nemultumirea pe felul cum Ministerul Agriculturii se intereseaza de probleme prioritare pentru agricultura.

Proiectele pentru agricultura, pe masura 7.2 sunt inca in asteptare, multe UAT-uri punandu-si sperantele in implementarea acestora, insa incertitudinea este din ce in ce mai apasatoare, sustine Gheorghe Iacob, presedintele ALDE Botosani si primarul comunei Rachiti. 
 
„Ne apropiem de data  de 30 martie, cand ar trebui sa se dea drumul la masuri pentru implementarea proiectelor si noi tragem un semnal de alarma ca inca nu am auzit nimic concret, ca s-ar da drumul la proiectele pe care le avem depuse. Nu numai la noi e asteptare, ci in toata tara. Vrem sa se auda la Bucuresti acest semnal de alarma, ca oamenii vor sa stie ce se intampla cu proiectele depuse”, a spus Gheorghe Iacob in ultima conferinta de presa organizata la sediul ALDE.  
 
Acesta mai sustine ca oamenii din mediul rural au mari nemultumiri la adresa celor ce conduc Ministerul Agriculturii, mai ales dupa intarzierea acordarii subventiilor europene pentru agricultori.
 
„Avem nemultumiri foarte mari in legatura cu Ministerul Agriculturii, cu subventiile europene care a trecut sub tacere subventiile. Suntem in martie, agricultorii au inceput sa insamanteze in camp paioasele, ovaz, lucerna, etc. Si subventiile inca nu au venit. Este o intarziere foarte mare. Se da vina pe soft, dar nu e asta. Fermierii trebuiau sa aiba deja banii in conturi. Asta e incompetenta”, concluzioneaza presedintele ALDE Botosani. 
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.