Home Politica Alegeri la Organizatia Municipala a PDL Botosani

Alegeri la Organizatia Municipala a PDL Botosani

daniel humelnicu

Sambata, 23 noiembrie, vor avea loc alegerile pentru Biroul Permanent Municipal (BPM) al PDL Botosani, actiune inscrisa in calendarul alegerilor interne din partid.

Daniel Humelnicu, presedintele organizatiei municipale a PDL Botosani a precizat ca se asteapta la un numar mare de candidati inscrisi.

„Imi doresc sa se inscrie un numar cit mai mare de candidati si astept sa faca acest lucru colegii nostri care au muncit pentru  partid, toti cei care au merite si care sunt cunoscuti de comunitate. Vreau sa construim o echipa puternica, o echipa care sa demonteze demagogia USL”, a spus Daniel Humelnicu.

Actiunea de sambata se inscrie in calendarul de alegeri interne din PDL. Astfel, dupa alegerile pe sectiile de votare au avut loc noi scrutinuri la BPM si Biroului Permanent Judetean (BPJ) al TDL dar si alegerile interne pentru desemnarea candidatului PDL la functia de Presedinte.

„Este pentru prima data cind un partid politic recurge la o astfel de masura, cea mai democrata cale de a alege un candidat. PDL demonstreaza, din nou, ca respecta principiile democratiei”, a completat Daniel Humlenicu.

Alegerile interne vor lua sfarsit pe data de 30 noiembrie, cand vor fi alesi membrii Biroului Permanent Judetean si presedintele filialei judetene.

Exit mobile version