ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. VASILE BLAGA a depus o CERERE la BEC, pentru VOTUL DIN DIASPORA

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, dupa ce a votat, ca a facut o cerere catre BEC, prin care a solicitat prelungirea timpului de votare in strainatate, „acolo unde sunt oameni care au facut eforturi deplasandu-se la sute de kilometri pentru ca nu s-a marit numarul de sectii ca sa voteze”.

Blaga i-a invitat pe romani sa vina la vot si sa-i urmareasca pe cei din diaspora „de cat civism dau dovada”.

„De altfel, am facut o cerere catre Biroul Electoral Central, prin care am solicitat prelungirea timpului de votare in strainatate, acolo unde sunt oameni care au facut eforturi deplasandu-se la sute de kilometri pentru ca nu s-a marit numarul de sectii ca sa voteze si sper ca de data asta cererea sa fie aprobata, mai ales ca, la toate insistentele BEC, Guvernul nu a raspuns si nu a marit numarul de secţii in strainatate”, a precizat Vasile Blaga.

Intrebat daca se asteapta la o prezenta mai mare in turul II decat in turul I la prezidentialelor, Blaga a raspuns afirmativ, precizand ca toate datele pe care le are arata ca exista „interes major pentru aceste alegeri”.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.