ANDREI CHILIMAN: Gigi Becali, unul dintre accidentele istoriei PNL

andrei chiliman

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a declarat la o emisiune difuzata de B1 TV, ca prin cooptarea lui Gigi Becali in randul liberalilor s-a consemnat unul dintre accidentele istorice pentru partid.

„Marele liberal Becali. Este unul dintre accidentele istoriei PNL-ului, accident indus de Crin Antonescu. Probabil pentru ca Gigi Becali poate sa spuna anumite lucruri pe care Crin Antonescu nu vrea sa le spuna”, a spus Andrei Chiliman.
Acesta a adaugat ca Becali nu a adus niciun plus politic pentru USL, cauzand mai multe pierderi decat victorii la alegeri.
„Cred ca am pierdut mai multi votanti decat a adus el voturi. Sorin Rosca Stanescu nici n-a intrat bine in PNL si a inceput cu atacurile impotriva mea”, a mai spus edilul.
Chiliman a incheiat spunand ca se bazeaza pe Calin Popescu Tariceanu in lupta contra lui Crin Antonescu pentru restabilirea valorilor PNL.
„Eu cred ca PNL poate fi recuperat si este ceea ce incerc sa fac. Este o batalie pentru viitorul partidului. Este un prieten bun, contez pe sprijinul lui in aceasta batalie pentru ca PNL sa se intoarca pe linia pro-occidentala”, a incheiat Andrei Chiliman.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.