ANDREI DOLINEASCHI: Conducerea centrala a PNL mi-a promis ca va discuta cu domnul Turcanu pentru a calma tensiunile din USL Botosani

Presedintele PSD Botosani, deputatul Andrei Dolineaschi, a declarat ca a purtat o discutie cu presedintele PNL, Crin Antonescu, si mai multi lideri nationali ai liberalilor care i-au dat asigurari ca vor discuta cu presedintele PNL Botosani, Florin Turcanu, pentru a pune capat disensiunilor din USL la nivelul judetului.

„Le-am spus celor din conducerea centrala a PNL despre problemele de la Botosani si ca am evitat pana acum sa raspund atacurilor venite din partea liberalilor in incercarea de a mentine USL la nivelul judetului. Eu sunt dispus sa trec peste toate acuzatiile si jocurile de culise pe care le-a facut PNL cu PDL la Botosani, in ideea de a face USL sa functioneze normal la noi in judet. Am primit asigurari de la liderii PNL ca vor vorbi cu domnul Turcanu pentru a calma tensiunile din USL Botosani”, a declarat Andrei Dolineaschi.

Presedintele PSD Botosani a mai declarat ca vineri, 6 decembrie, va anunta in cadrul unei conferinte de presa propunerea adresata liberalilor de a incheia un pact de neagresiune electorala pana la alegerile pentru Parlamentul European.

„Am vazut ca au fost unele atacuri frontale la adresa mea, din partea domnului Turcanu si ale PNL Botosani. Raspunsul meu e ca voi intoarce celalalt obraz si voi propune o noua varianta de intelegere cu PNL, astfel incat sa facem USL sa functioneze la Botosani. Ii rog si pe colegii mei din PSD care sunt suparati, pe buna dreptate, sa nu uite ce le-am promis alegatorilor si ca e de datoria noastra sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a mentine USL unita la Botosani”, a mai afirmat Andrei Dolineaschi.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.