ANDREI DOLINEASCHI: Le multumesc botosanenilor care au votat candidatii Aliantei PSD-UNPR-PC!

andrei dolineaschi

Presedintele PSD Botosani, deputatul Andrei Dolineaschi, a declarat in prima sa interventie dupa centralizarea rezultatelor electorale ca le multumeste botosanenilor care s-au prezentat la alegerile pentru Parlamentul European si au votat candidatii Aliantei PSD-UNPR-PC.

Liderul social-democrat a afirmat ca PSD Botosani si-a atins obiectivul pe care si l-a propus pentru aceasta campanie, respectiv depasirea pragului de 40% din optiunile alegatorilor din judet.

„Le multumesc tuturor botosanenilor care au votat candidatii nostri la alegerile europarlamentare. Scorul de 41,6% pe care l-am obtinut este un succes, dar reprezinta in acelasi timp si o mare responsabilitate pe care va trebui sa o onoram prin prestatia noastra la nivelul Parlamentului European, dar si in administratia judetului”, a declarat Andrei Dolineaschi.

Presedintele PSD Botosani considera ca rezultatele inregistrate la nivelul judetului reprezinta un semnal foarte clar ca botosanenii nu isi doresc Alianta Raului dintre PNL si PDL si ca decizia liberalilor de a rupe alianta cu PSD a fost o grava eroare politica.

„Votul de la aceste alegeri ne arata ca Alianta Raului PDL-PNL este o formula politica nociva care contravine vointei botosanenilor. Acestia au amendat intr-un mod lipsit de echivoc decizia liberalilor de a rupe USL si de a se alatura celor de la PDL. Acest lucru s-a vazut cel mai clar la nivelul municipiului Botosani, unde fiecare dintre cele doua partide a obtinut rezultate mai mici decat independentul Mircea Diaconu”, a subliniat Andrei Dolineaschi.

Presedintele PSD Botosani a declarat ca isi doreste refacerea USL la Botosani, dar s-a aratat sceptic ca acest proiect politic ar putea fi realizat cu Florin Turcanu la conducerea organizatiei judetene a PNL.

„Eu am insistat tot timpul la colegii liberali sa tina cont de votul pe care l-au primit in 2012 si sa mentina USL la nivelul judetului Botosani, chiar si atunci cand PNL a iesit de la guvernare. De fiecare data insa m-am lovit de reactiile agresive ale domnului Turcanu. Imi doresc, fara indoiala, refacerea USL la noi in judet, dar ma indoiesc ca vom putea face acest lucru atata timp cat domnul Turcanu se afla la conducerea PNL Botosani”, a spus Andrei Dolineaschi.

Liderul social-democrat a tinut sa le multumeasca tuturor colegilor sai din organizatie care s-au implicat in campanie si au contribuit la succesul Aliantei PSD-UNPR-PC in judetul Botosani.

„Le multumesc foarte mult colegilor mei, primarilor, parlamentarilor, consilierilor locali si judeteni si tuturor membrilor PSD sau de la UNPR si PC care au muncit foarte mult in aceasta campanie si au obtinut un rezultat bun pentru organizatia noastra. Noi stim foarte bine ca in spatele fiecarui succes de acest fel se afla mereu multa munca si un efort deosebit de organizare”, a explicat Andrei Dolineaschi.

Biroul de presa al PSD Botosani

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.