Andrei Dolineaschi, provocat de liberali

In cursul zilei de ieri, 22 iunie 2015, s-au desfasurat alegeri in PSD, la nivel national. Dupa demisia inculpatului Victor Ponta, pentru locul ramas vacant s-a declasat o competitie acerba. Liviu Dragnea a castigat detasat in fata Rovanei Plumb, cu un scor zdrobitor, 65 la 18.

Avand in vedere ca transpareta actului politic este obligatorie intr-o societate moderna si europeana, solicitam public conducerii PSD Botosani un punct de vedere asumat in ceea ce priveste optiunea organizatiei condusa de Andrei Dolineaschi.
 
In cazul in care organizatia judeteana a PSD a optat clar pentru solutia unui presedinte interimar condamnat definitiv la inchisoare cu suspendare, cerem cu maxima fermitate comunicarea in spatiul public a argumentelor pentru care cetatenii judetului nostru, simpatizanti PSD, au primit degradanta calitate de sustinatori ai unui condamnat la inchisoare cu suspendare.
 
Acest scurt comunicat de presa nu doreste decat sa pozitioneze, fara echivoc, PSD Botosani, in perceptia publica a judetului nostru.
 
Important este ca oamenii sa inteleaga cine suntem, ce vrem, cu cine votam si care sunt principiile care stau la baza identitatii noastre sociale si politice.
 
Daca nu vom face un minim efort de a transparentiza actul politic in integralitatea lui, nivelul de reprezentativitate a omului politic, indiferent care este numele lui si care este afilitia lui doctrinara, va fi definitv compromisa.
 
Deci, domnule Andrei Dolineaschi, l-ati votat sau nu pe Liviu Dragnea?
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.