ARD a finalizat lista cu candidati (VEZI LISTA)

Alianta Romania Dreapta (ARD) si-a prezentat echipa cu care va merge in campania electorala pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. La depunerea dosarelor cu candidatii ARD a fost prezent si presedintele PDL Botosani, Catalin Flutur, care a anuntat ca va candida si el, dar in 2016 la locale.

Fiind ultima zi pentru inscriere, la Biroul Electoral Judetean (BEJ) s-a prezentat si echipa Aliantei Romania Dreapta (ARD) – Organizatia Botosani cu dosarele celor care vor candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Delegatia a fost condusa de presedintele PDL Botosani Catalin Flutur, care nu se regaseste pe lista cu candidatii ARD pentru un loc de parlamentar. Liderul democrat-liberal si-a explicat gestul de a nu participa la alegerile din iarna: „Am venit cu oameni noi, cu oameni care unii dintre ei nu au mai facut politica, dar care s-au remarcat pe plan profesional. Sper ca va fi pe placul alegatorilor. Eu, in schimb, vreau sa ma «bat» pentru Primaria Botosani in 2016”.
Si presedintele Partidului Forta Civica (PFC) Botosani, Cristian Roman a precizat ca a intrat in aceasta competitie electoral pentru ca la alegerile parlamentare din 9 decembrie alegatorii botosaneni „sa repare greseala din aceasta vara”.
Lista a fost finalizata pe ultima suta de metri, la Colegiul 6 Botosani pentru Camera Deputatilor unde existau trei propuneri: Gabriel Alecsandru, liderul tinerilor democrat-liberali si Eugen Turcanu, director la Directia Servicii Publice Sport si Agrement (DSPSA). In cele din urma a avut castig de cauza cel dintai.

Iata lista finala cu candidatii ARD – Organizatia Botosani:
• Senat 1 Dorohoi – Flamanzi: Bogdan Vascu (PNTCD)
• Senat 2 Darabani – Saveni: Valentin Fagarasian (PDL)
• Senat 3 Botosani: Daniel Humelnicu (PDL)
• Camera Deputatilor 1 Flamanzi: Neculai Rebenciuc (PDL)
• Camera Deputatilor 2 Dorohoi: Manuel Popa (PDL)
• Camera Deputatilor 3 Saveni: Mirela Sauca (Partidul Forta Civica)
• Camera Deputatilor 4 Darabani: Stelica Strugaru (PDL)
• Camera Deputatilor 5 Botosani: Cristian Roman (Partidul Forta Civica)
• Camera Deputatilor 6 Botosani: Gabriel Alecsandru (PDL)

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.