Atac la TURCANU din tabara PMP!

mihai tabuleac

Fostul presedinte CJ este indignat ca cel ce i-a luat locul la conducerea judetului si-a pus fratele pe lista la europarlamentare.

Actualul lider judetean al Partidului Miscarea Populara, Mihai Tabuleac, fost presedinte al CJ Botosani, nu se impaca deloc cu ideea ca Mihai Turcanu, fratele presedintelui CJ Florin Turcanu, este pe listele PNL pe un loc eligibil la europarlamentare.

„Dansul a ajuns pe aceasta lista strict pe sustinerea fratelui care-i liderul PNL la Botosani. Nu s-a impus pe criterii valorice”, este opinia liderului judetean al Partidului Miscarea Populara, Mihai Tabuleac.

Acesta recunoaste ca ar fi o victorie botosaneana ajungerea in Parlamentul European a unei persoane din Botosani. Doar ca, dincolo de patriotismul local, alegerea ar trebui sa fie „chibzuita”, spune popularul.

„Este foarte bine ca noi botosanenii sa dam dovada de patriotism in general si de patriotism local in special. Dar in afara de patriotism trebuie sa dam dovada si de chibzuiala si de buna intentie. Prin urmare, promovarea unui concetatean, a unui botosanean in Parlamentul European ar fi foarte bine venita dar trebuie sa stabilim foarte clar cine este acela”, a mai spus Mihai Tabuleac.

Liderul local al PMP nu pare sa observe ca liberalul are, totusi, mari sanse, intre botosanenii aflati pe listele partidelor sa ajunga la Bruxelles in urma alegerilor europarlamentare.

„PNL este in decadere”, spune Mihai Tabuleac, cu speranta ca Turcanu nu va iesi victorios din alegerile care se apropie.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.