„BATAIE” la PNL Botosani! (FOTO)

Asa cum se stie sambata, 8 aprilie, vor avea loc alegerile pentru conducerea organizatiei municipale a PNL Botosani.

Si cum ziua alegerilor este tot mai aproape, si lista cu candidati devine tot mai „bogata” cu doritorii de a prinde un loc in conducerea PNL pentru municipiul Botosani. Inscrierile pentru alegerile de sambata se vor incheia luni, 3 aprilie.

Asadar, pentru functia de presedinte a organizatiei municipale a PNL Botosani, se „bat” Viorel Iliuta, actualul presedinte, si Gabriel Alecsandru, fostul presedinte a organizatiei judetene de tineret a PNL Botosani si actual consilier local in cadrul consiliului municipal.

Si pentru functia de prim-vicepresedinte a organizatiei municipale lupta este destul de stransa. Sursele noastre ne-au spus ca cei interesati pentru aceasta functie sunt: Radu Aslan, care a incercat si toamna anului trecut sa prinda un loc eligibil pentru alegerile parlamentare, Gheorghe Sorescu, despre care se spune ca „vaneaza” si postul de presedinte a organizatiei judetene a PNL Botosani, Daniel Botezatu, care vine de la fostul partid Forta Civica, si Eugen Turcanu, care si-a anuntat candidatura dupa ce Gabi Alecsandru a anuntat sa „lupte” pentru alta functie, cea de presedinte a organizatiei municipale.

La vicepresedinti lista este mult mai „bogata”. George Ionut Turcu, actual vicepresedinte in organizatia judeteana de tineret, Radu Aslan, Iulian Blaga, consilier local, Petru Deihaci, Radu Dorulet, a facut parte din cabinetul fostului prefect Cristian Roman, Marius Orosanu, fost lider sindical si actual consilier local, Eduard Telisca, Mihai Lutac, Cristian Ciobanu Lazarescu, Lucel Butnariuc, Alberto Gheorghe Gavrilescu, fost consilier local, care a trebuit sa renunte la functie fiindca era sa devina incompatibil, Cristina Panait, director adjunct la Nova Apaserv, Paul Octav, consilier local, Catalina Lupascu, consilier local.

Si pentru functia de membru in cadrul Biroului Permanent Municipal lista este destul de mare. Florin Martincu, Magda Roman, consilier in cabinetul parlamentar Costel Soptica, Corneliu Vicentiu Daniliuc, Catalin Mihai Alexa, Adrian Poclid, presedinte al organizatiei judetene de tineret, George Ionut Turcu, actual vicepresedinte in organizatia judeteana de tineret, Maria Dumitriu, Monica Raileanu, Radu Lebada, fost consilier local, Nicoleta Paviliuc, Ramona Zamosteanu, Radu Dorulet, Andrei Ciubotaru, a fost presedintele PRU Botosani pana in vara anului trecut, Claudia Miron, Mihai Lutac, Catalin Felesco, Merticaru Corin, Cristian Ciobanu Lazarescu, Lucel Butnariuc, Smaranda Berescu, Florin Stelica Ungureanu, Mihai Lionte, Paul Octav, Catalina Lupascu, Gigel Pascariu, Mihai Chirila.

Acestea sunt candidaturile pentru alegerea conducerii organizatiei municipale a PNL Botosani, lista fiind deschisa pana luni, 3 aprilie, ora 10.

Dupa 8 aprilie, urmeaza alegerile la organizatia de tineret, unde deja si-a anuntat candidatura George Ionut Turcu. Acesta a mai precizat ca ia in calcul si ocuparea unei functii de vicepresedinte in cadrul organizatiei judetene a PNL Botosani.

La prima vedere a listei cu candidati, se poate vedea ca „lupta” pentru conducerea municipala a PNL Botosani se da intre „tabara” Costel Soptica – Cristian Roman si „tabara” Cristian Achitei – Gabi Alecsandru.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.