BEC: Personalul medical care efectueaza serviciul de garda nu poate vota cu urna mobila

Potrivit Biroului Electoral Central (BEC), personalul medical care efectueaza serviciul de garda in perioada alegerilor nu va putea vota cu urna mobila.

Votul cu urna mobila va putea fi utilizat doar in cazul persoanelor netransportabile din cauza de boala sau invaliditate, aflate in spitale sau in azile, daca au domiciliul in raza teritoriala in care se afla unitata unde sunt internate. Potrivit BEC, pentru alegatorii netransportabili din cauza de boala sau invaliditate, presedintele biroului electoral al sectiei de votare poate aproba la cererea scrisa a pacientilor sau a conducerii institutiilor sanitare ori de ingrijire sociala ca o echipa formata din cel putin doi membri ai biroului electoral sa se deplaseze cu o urna speciala si cu materialul necesar votarii la locul unde se afla alegatorul. In raza unei sectii de votare se va utiliza o singura urna speciala care poate fi transportata doar de membrii biroului electoral al sectiei de votare.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.