BLONDA, CELEBRA si vrea sa devina presedintele Romaniei!

Aceasta a declarat ca orice politician pasionat isi doreste sa candideze la alegerile prezidentiale, fiindca este tinta suprema.

Elena Udrea, deputat PDL, a explicat, intr-o emisiune la B1, care este dorinta ei cea mai mare. Si anume, sa candideze la alegerile prezidentiale pentru ca este tinta suprema pentru orice politician care face politica din pasiune.

„Orice politician care face politica din pasiune si face cariera se pregateste sa ajunga la un moment dat presedinte. Da, intr-o zi ma gandesc sa candidez la presedintie. Este devreme sa ma gandesc despre 2014. Cred ca, mai important decat sa spunem astazi cine candideaza din partea PDL, sa vedem daca putem sa ii punem in spate o masinarie politica puternica, sa vedem in ce masura reusim sa avem ca partener pe Traian Basescu in aceste alegeri si sa il putem desemna pe cel care poate sa duca batalia cu Ponta si Antonescu”, a explicat Elena Udrea.

Intrebata cine ar putea candida din partea dreptei romanesti, Elena Udrea a explicat ca Emil Boc are cele mai mari sanse.

„Astazi putem candida cu Mihai Razvan Ungureanu, din partea dreptei, Emil Boc, din partea PDL, daca ne uitam si pe sondaje, el a fost cel mai demonizat. Este cel care va puncta cel mai mult, pentru ca el a tras cel mai mult de pe urma guvernarii. Dar Emil Boc este primul pe lista, el are cele mai mari sanse”, a mai spus Elena Udrea.

Cat despre candidatura europarlamentarului Monica Macovei la prezidentiale, Udrea ii da si un sfat.

„Daca doamna Macovei vrea sa candideze la alegerile prezidentiale, ar trebui sa faca un exercitiu si sa candideze independent la alegerile europarlamentare”, a replicat pe final Elena Udrea.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.