Botosanenii nu vor lucruri mari, nu mai cred in promisiuni cu mii de locuri de munca

Intalnirile cu locuitorii din diferite zone ale municipiului le arata celor care candideaza pentru primarie cam care le sunt of-urile oamenilor. Candidatul ALDE pentru Primaria municipiului Botosani, Gabriel Atudoroae a tras concluzia in urma unei astfel de intalniri : „oamenii nu cer lucruri mari, ridica probleme simple, care pot fi rezolvate usor”.

Asadar, botosanenii s-au convins cu promisiunile cu mii de locuri de munca, locuinte ieftine, tren de mare viteza, de care au avut parte in campania electorala din 2012. Au ramas doar vorbe cu care electoratul a fost mintit usor. Acum oamenii aduc in atentia candidatilor probleme aparent marunte, pe care spera ca alesii lor sa le rezolve. 
 
Candidatul ALDE la Primaria Botosani a avut astfel de intalniri, in cartiere, iar problemele ridicate de locuitorii acelor zone ar putea fi rezolvate fara prea mare efort daca ar exista vointa. 
 
Am avut intrevederi cu cetateni care locuiesc pe strazile Iuliu Maniu, Tatarilor si din alte zone ale orasului. Oamenii nu au cerut locuri de munca sau nu stiu ce minuni. Au cerut asfalt, iluminat public. S-a spus ca vor face canalizare… Pana fac ei canalizarea, pot turna un strat de cinci centimetri de asfalt. Oamenii s-au saturat, au ani de zile de cand inghit praf. Avem zone in centrul orasului in care nu functioneaza iluminatul public. Sunt oameni in varsta care nu mai ies din casa de frica pentru ca este bezna. Nu vedem un politist local pe strazi. Avem guri de canal cu distanta de zece centimetri, iti rupi pivotul… Sunt probleme mici care pot fi rezolvate usor. Oamenii nu vor lucruri mari, a aratat Gabriel Atudoroae, subliniind ca acei botosaneni care i-au semnalat problemele respective vor doar un minim de confort, nu cine stie ce pretentii. Vor sa simta ca locuiesc in oras.
 
 
 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.