BOTOSANI: Andrei Dolineaschi, seful social-democratilor din judet

Duminica, membrii PSD Botosani si-au votat presedintele organizatiei judetene in persoana lui Andrei Dolineaschi. Acesta va fi secondat de presedintele organizatiei municipale Botosani, Ovidiu Portariuc care va ocupa functia de presedinte executiv.

Duminica, peste 500 de membri PSD din judetul Botosani au venit in sala mare a Teatrului Mihai Eminescu pentru a vota noua conducere a partidului. Printre invitati au fost prezenti: Catalin Nechifor, presedintele Consiliului Judetean Suceava, senator Gabriela Vranceanu Firea, presedinte PSD Ilfov, Gheorghe Nechita, primarul municipiului Iasi, deputatul PSD de Bacau, Lucian Sova, prim-vicepresedinte al organizatiei judeteana PSD Bacau, Ionel Arsenie, deputat PSD de Neamt, si Dumitru Buzatu, presedintele Consiliului Judetean Vaslui.

Din partea PNL a fost prezent la Adunare deputatul Costel Soptica, al PC consilierul local Paul Onisa si din partea UNPR, senatorul Serban Mihailescu.

Au mai raspuns invitatiei: Vasile Chiru, presedintele Blocului National Sindical, Stefan Tarca, presedintele CNSLR Fratia, Iuliana Nacu, presedintele Sindicatului Invatamantui Preuniversitar Botosani, Marius Orosanu, presedintele Cartel Alfa Botosani si Octavian Dumitru, presedintele Sanitas.

In cadrul lucrarilor, de aceasta data i-a venit randul lui Andrei Dolineaschi sa critice actiunile partenerilor din cadrul Uniunii Social Liberale. Comparat cu Iuda de catre Florin Turcanu, Dolineaschi a tinut sa transmita un mesaj cu tenta amenintatoare catre partenerii de guvernare.

„Domnul Turcanu a devenit presedintele Consiliului Judetean in calitate de candidat USL, nu de candidat PNL, la fel cum Ovidiu Portariuc a castigat Primaria Botosani, in calitate de candidat USL, nu PSD. Pana acum m-am abtinut sa intervin atunci cand au mai aparut astfel de tensiuni. De acum insa voi avea o reactie ori de cate ori cineva din PNL sau din PSD va mai pune la indoiala acest proiect politic care se numeste USL”, a spus Andrei Dolineaschi.

Pentru ca era un singur candidat pentru functia de presedinte al Organizatiei Judetene Botosani, s-a optat pentru votul deschis. Astfel, toti cei 500 de delegati l-au votat pe Andrei Dolineaschi la sefia organizatiei. Apoi, a urmat votarea  componentei Consiliului Judetean PSD, lista delegatilor la Congresul National care va avea loc in perioada 19-20 aprilie, comisia de arbitraj si integritate morala, comisia de control financiar.

Proaspat ales presedinte al Organizatiei Judetene a PSD Botosani, Andrei Dolineaschi l-a propus pe Ovidiu Portariuc pentru functia de presedinte executiv. Bineinteles ca cei din sala au votat fara nicio problema aceasta propunere.

La finalul sedintei, membrii PSD Botosani au votat si pentru sustinerea lui Gheorghe Nechita ca reprezentant al regiunii de Nord-Est.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.