Botosani: APIA a anuntat ca Guvernul Ungureanu a deblocat platile catre fermieri

deputatul florin turcanu

Chiar daca acest Ordin pentru plata fiermierilor a fost semnat de premierul Mihai Razvan Ungureanu, deputatul Florin Turcanu merge prin judet si se lauda ca el este autorul deblocarii subventiilor pentru agricultura.

Miscarea pentru Botosani doreste sa ii informeze pe agricultorii din judetul Botosani ca Florin Turcanu (PNL) se foloseste de temporara calitate de membru in Parlamentul Romaniei pentru a se lauda cu realizarile altora. De aceea a redactat un comunicat in acest sens:

PNL minte fermierii din Botosani pentru ca Turcanu sa se dea mare!
USL nu este in stare sa continue refacerea salariilor chiar si cu bani lasati de Guvernarea PDL, in schimb se lauda cu plati pentru subventii care au fost deblocate de Guvernarea Ungureanu!
Miscarea pentru Botosani doreste sa ii informeze pe agricultorii din judetul Botosani ca Florin Turcanu (PNL) se foloseste de temporara calitate de membru in Parlamentul Romaniei pentru a se lauda cu realizarile altora. Mai concret, parlamentarul Turcanu si-a inceput campania electorala anuntand ca el a deblocat subventiile pentru agricultura, lucru complet neadevarat!
Guvernul Ungureanu, prin Ministrul Agriculturii Stelian Fuia, a semnat actul nr.12912 inregistrat la APIA  cu nr.de intrare 2420 din 03.05.2012. Citam din ordinul ministrului Fuia: „… APIA trebuie sa efectueze platile sumelor autorizate ca prima pe exploatatie si prima pe cap de animal pentru anul 2011 tuturor beneficiarilor autorizati pentru plati nationale directe complementare (PNDC) sector zootehnic aferente anului 2011!”. Deci, ordinul a fost dat de Guvernul Ungureanu si nu de Florin Turcanu!
Platile catre fermieri, la care facem referire mai sus, sunt deblocate pentru toata tara, nu doar pentru judetul Botosani!
Mai mult, documentul a fost elaborat ca urmare a „demersurilor Asociatiei Generale a Crescatorilor de Taurine din Romania si Federatiei “Romovis 10 mai 2006”, se arata in documentul oficial. Parlamentarul Florin Turcanu nu apare nicaieri in nici un act, ci doar in comunicatul de presa scris in laboratoarele de manipulare ale USL Botosani!
Miscarea pentru Botosani reaminteste fermierilor din judetul nostru ca nu trebuie sa creada minciunile si manipularile facute de mercenari angajati de Turcanu pentru a pacali oamenii contra voturi!

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.