BOTOSANI: Deputatul Cristian Roman si-a prezentat echipa cabinetului sau

cristian roman - deputat pfc

In ultima conferinta de presa din anul 2012, deputatul Roman a prezentat si componenta cabinetului sau parlamentar. VEZI cu cine va lucra deputatul Partidului Forta Civica.

Deputatul Cristian Roman a prezentat, in cadrul ultimei conferinte de presa pe anul 2012, structura cabinetului sau parlamentar.
Astfel, seful de cabinet a fost numit Radu Dorulet, fost consilier al lui Roman in perioada cand acesta detinea functia de prefect de Botosani.
In cadrul cabinetului parlamentar, mai face parte Gina Verinceanu care si ea, randul ei, a fost secretara la Institutia Prefectului in timpul prefectului Cristian Roman.
Cel de-al doilea consilier este o tanara absolventa a Facultatii de Psihologie si a unui master in acelasi domeniu. Este vorba de Ana Maria Cretu, in varsta de 24 de ani, si va coordona departamentul dedicat persoanelor cu dizabilitati, avand si ea un deficit locomotor.
Tanarul consilier parlamentar a finalizat cursurile Colegiului National „Mihai Eminescu”, dupa care a studiat la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, specializandu-se in psihopedagogie speciala si psihoterapie. Diploma de master se axeaza pe teorii si metode in psihoterapie.
Cabinetul parlamentarului Cristian Roman va functiona in sediul Institutiei Prefectului, la camera 4.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.