Botosani: Deputatul Macaleti, la avizierul de la Modern Calor

deputatul costica macaleti

Deputatul Costica Macaleti a anuntat ca directorul societatii Modern Calor, Ion Diaconu, a afisat la avizierul din incinta unitatii un afis cu parlamentarii social-democrati care se afla in greva.

„As vrea sa ii multumesc public domnului Diaconu ca mi-a pus afisul pe avizierul de la Modern Calor, dupa ce a dus societatea intr-o stare de plus valoare si facturi ieftine la populatie nu i-a mai ramas de facut decat acest lucru si de aceea vreau sa ii multumesc public”, a declarat deputatul social-democrat.
Macaleti a mai spus ca in toata tara au aparut afise cu parlamentarii chiulangii, inclusiv cu poza lui. „Sunt un tip foarte prezentabil, a aparut la panoul de onoare: nu faceti ca ei. Cred ca cei de la Modern Calor, care majoreaza in fiecare luna facturile, ar trebui sa se ocupe de lucruri mai serioase si nu de asa ceva”, a mai spus Costica Macaleti.
Pe de alta parte consilierul local PSD Gheorghe Vazdoaga a venit cu o alta propunere: „Ar trebui sa puna un afis acolo cu cel mai sponsorizat botosanean si va fi poza lui Diaconu”.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.