BOTOSANI: Gabriel Alecsandru, vicepresedinte la OTPDL

La Conventia Nationala Extraordinara a Organizatiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal s-a ales o noua conducere.

Sambata, 20 aprilie 2013, a avut loc in Bucuresti, la Palatul Parlamentului, Conventia Nationala Extraordinara a Organizatiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal, unde a fost ales presedintele si membrii Biroului Permanent National a OTPDL.

Presedintele Organizatiei a fost ales Sorin Moldovan.

Gabriel Alecsandru, presedintele Organizatiei Judetene de Tineret a PDL Botosani, a fost ales vicepresedinte la nivel national, el primind cel mai mare numar de voturi.

„A fost o competitie interesanta si ma bucur ca sunt multi tineri interesati de politica. Faptul ca am luat peste 90% din voturi ma onoreaza, dar in acelasi timp ma obliga sa ma implic mai mult, fiind o responsabilitate foarte mare. Voi coordona departamentul de studenti la nivel national”, a declarat Gabriel Alecsandru, presedintele OT PDL Botosani.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.