BOTOSANI: Gheorghe Iavorenciuc, pierde functia de consilier local

gheorghe iavorenciuc

Motivul pierderii functiei din cadrul Consiliului Local Botosani, este ca Iavorenciuc a intrat in conflict cu conducerea centrala a partidului. VEZI cine ii va locul in Consiliul Local.

Liderii PER s-au aratat deranjati de faptul ca Gheorghe Iavoreciuc si-a permis sa candideze pentru functia de vicepresedinte la nivel national desi nu avea sustinerea lor.

Prezent la Botosani pentru numirea lui Sergiu Zvanca in functia de presedinte al organizatiei municipale, Cristian Manolache, prim vicepresedinte PER a spus ca in perioada urmatoare se va lua o decizie in cazul lui Gheorghe Iavoreciuc. Mai mult ca sigur, partidul ii va retrage sprijinul politic pentru functia de consilier local.

„Are o parte rebela. Este o incredere deplina in dansul, ca tot ceea ce spune dansul este bine iar ce spun altii din jurul lui este rau. El are niste idei marete dar nu prea il reprezinta ceea ce spune. Daca era vreun geniu, luam in considerare ceea ce spunea. Am avut o intrevedere cu dansul, cu ceva vreme in urma si am zis ca va fi o problema. Atata timp cat nu i-am retras sprijinul, inca mai este membru PER dar asta este o chestiune relativa de timp. Dansul intentiona sa aiba o functie la nivel central dar numai dansul vroia. De la momentul congresului a aparut aceasta neintelegere intre dansul si noi. O vom regla. Cine nu lucreaza pentru dezvoltarea organizatiilor, inseamna ca nu e compatibil cu noi. E un om dificil. El avea mai multe functii in minte. Pana la urma spunea ca nici presedintele partidului nu e bun”, a spus Cristian Manolache.

Prin plecarea lui Gheorghe Iavorenciuc, PER pierde si singurul loc din Consiliul Local, pentru ca urmatorul pe lista fostei aliante electorale Miscarea pentru Botosani este un membru PDL. Urmatorul pe lista este Daniel Botezatu, dar fiindca acesta a trecut la Partidul Forta Civica nu mai este valabil, asa ca cel care va deveni consilier local este Ovidiu Daniel Luca, director ARR.

CITESTE

Miscarea pentru Botosani si-a finalizat lista candidatilor la Consiliul Local

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.