Botosani: Imn electoral de la trupa Fara Zahar cu valente de hit

fara zahar

Cei doi dorohoieni de la trupa Fara Zahar a compus si lansat un imn de campanie electoral pentru primarul Catalin Flutur, candidat la un nou mandat la Primaria Botosani.

Compusa in stilul caracteristic celor doi membri ai trupei dorohoiene, melodia l-a amuzat  pe edilul-sef al urbei.
„Ii apreciez pe cei doi membri ai formatiei Fara Zahar si ii felicit pentru melodia pe care au compus-o pentru mine. E o surpriza si o bucurie sa constat simpatia lor fata de mine. Sunt recunoscuti pentru tonul ironic si plin de umor dat melodiilor pe care le compun si le canta. Piesa are chiar valente de hit si cred ca va prinde printre tinerii botosaneni. Le multumesc celor doi baieti si ii felicit pentru talentul si inspiratia de care dau dovada de fiecare data”, a declarat primarul Catalin Flutur.
Cei doi membri ai trupei Fara Zahar sunt sustinatori ai primarului Catalin Flutur. Trupa a sustinut chiar, in urma cu doua luni, la Botosani, un concert programat in cadrul Zilelor Orasului. Cu aceasta ocazie, ei si-au marturisit simpatia si sustinerea fata de primarul Catalin Flutur.

 

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.