Home Politica BOTOSANI: Jucarii pentru copiii din Zahoreni, Bodeasa si Saveni (FOTO)

BOTOSANI: Jucarii pentru copiii din Zahoreni, Bodeasa si Saveni (FOTO)

De Ziua Copilului, sambata, 1 iunie, deputatul Liliana Minca a facut o mare bucurie pentru cei 500 de copii din cele trei localitati uitate de timp si autoritati, pe malul Prutului, la granita Europei. Cei mici au primit dulciuri si jucarii.

La Zahoreni, in comuna Manoleasa, localitatea copilariei deputatului Liliana Minca, circa 200 de copii s-au bucurat de ursuletii primiti in dar, au dansat si s-au bucurat cu deputatul Liliana Minca, pe care au numit-o „zana jucariilor”.

Si, pentru ca si parintii sa impartaseasca bucuria copiilor, cunoscutii interpreti de muzica populara Alexandru Recolciuc si Margareta Clipa au facut sa rasune satul de acorduri muzicale.

„In campania electorala am promis ca voi face ceva pentru acesti copii. Si, desi a trecut putin timp de cand sunt deputat, sa stiti ca m-am straduit sa fac tot ce pot pentru dumneavoastra. PP-DD a fost primul partid, pentru prima data intrat in Parlament, care a depus o lege pentru majorarea alocatiei copiilor. Acum sa vedem daca cei care au fost alesi cu 70% din sufragii aproba legea PP-DD, semnata si de catre deputatul Liliana Minca. Am cerut majorarea alocatiei pentru copii, de la 42 de ron la 200 de ron. Si asteptam aprobarea acestei legi! Au spus ca nu sunt bani. Bani sunt pentru salarii nesimtite, dar pentru copii nu sunt… Sau pentru persoanele cu dizabilitati, sau pentru pensionari. Sper sa fie bani si sa voteze legea propusa de noi, de PP-DD. Imi aduc aminte ca aici, la Zahoreni, a venit domnul Mazareanu si mi-a spus sa fac ceva pentru acesti copii, pentru ca am fost la fel ca ei. Si am cerut majorarea alocatiilor. Drumuri nu pot sa fac, curent electric nu pot sa va dau, pentru ca nu sunt primar. Primarii fac aceste lucruri. Un deputat poate sa faca legi. Ceea ce am reusit sa fac, impreuna cu colegii de la PP-DD. Eu voi continua sa fiu vocea dumneavoastra in Parlamentul Romaniei”, le-a spus deputatul Liliana Minca locuitorilor din Zahoreni.

Tot de Ziua Copilului, la Zahoreni, deputatul Liliana Minca a mai botezat si un copil. Micuta Giorgiana-Giulia a primit increstinarea la biserica din sat, in timp ce sute de copii o asteptau pe Liliana Minca la caminul cultural.

In aceeasi zi, deputatul Liliana Minca a mers si in localitatea Bodeasa din Saveni. Aici, alti copii s-au bucurat de dulciuri, baloane si jucarii, oferite de deputatul Liliana Minca in fata bisericii.

Din poarta in poarta, deputatul Liliana Minca a oferit daruri si copiilor mai mici ramasi acasa si a discutat cu localnicii despre problemele lor. In localitatea in care tezicul inca mai este principala sursa de incalzire, gospodarii au primit vizita deputatului PP-DD.

Spre seara, in orasul Saveni, alte zeci de copii au primit jucarii si dulciuri, pietonalul orasului rasunand de bucuria copiilor.

Deputatul Liliana Minca a mers cu daruri inclusiv in locuintele savinenilor despre care stia ca au copii multi.

Exit mobile version