Botosani: Mare framantare in USL cu listele candidatilor la alegerile locale

andrei dolineaschi

Lista cu candidati pentru alegerile locale le da mare bataie de cap USL-istilor. Andrei Dolineaschi, presedintele executiv al PSD Botosani, estimeaza ca lista candidatilor pe localitati va putea fi anuntata abia dupa 7 aprilie.

Daca in mare parte candidatii pentru primarii ai social democratilor sunt stabiliti, sunt inca in lucru listele de consilieri locali. Sefii PSD spun ca greutatea cu care se intocmesc listele vine de la exigenta cu care se vrea trierea candidatilor, astfel incat sa fie reprezentati in fiecare localitate de oameni respectati in comunitatile lor.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.