Botosani: Meditatii pentru BAC 2012 la PDL

gheorghe carmocanu

Elevii care sustin examenul de bacalaureat in acest an vor beneficia gratuit de meditatii din partea profesorilor membri PDL. Vor fi deschise centre de meditatii atat in municipiul Botosani, cat si in alte localitati, in Flamanzi, Darabani, Saveni.

„Sunt multi parinti care nu isi permit sa plateasca meditatii pentru pregatirea copiilor lor la materiile de examen. Vrem sa venim in sprijinul acestora si, pe baza de voluntariat, profesorii nostri sa acorde meditatii la matematica, limba romana, istorie sau geografie”, a declarat Gheorghe Carmocanu, presedintele Comisiei pentru Educatie din cadrul PDL Botosani.
Reprezentantii partidului vor comunica in scurt timp  programul desfasurarii acestei actiuni pentru pregatirea elevilor de sustinere a examenului de bacalaureat, program care va fi demarat in aprilie. Profesorii social democrati din judet, care se vor inscrie ca voluntari in aceasta actiune de sprijinire a absolventilor, urmeaza sa puna la punct programul si apoi sa il comunice parintilor si elevilor din anii terminali de liceu.
Si absolventii din seriile trecute, care nu au reusit sa obtina note de trecere pentru obtinerea diplomei de bacalaureat, se vor putea inscrie pentru meditatii gratuite care sa ii ajute la noua incercare de trecere a bacalaureatului.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.