BOTOSANI: Membrii Aliantei DA au cumparat lapte si produse lactate romanesti

Membrii Partidului Forta Civica Botosani, dar si presedintele PNTCD Botosani, Corneliu Furtuna, au fost la supermarket, de unde au cumparat lapte si produse lactate romanesti.

Joi seara, membrii biroului de conducere al organizatiei Botosani a Partidului Forta Civica au organizat o actiune menita sa incurajeze cetatenii in a consuma produse romanesti. Ei au amendat totodata manifestarile iresponsabile ale reprezentantilor guvernului USL, care distrug sectorul agricol romanesc.

Alaturi de membrii FC a fost si presedintele organizatiei PNTCD Botosani, Corneliu Furtuna, unul din cei doi copresedintii la nivel local ai Aliantei Dreptate si Adevar. Acestia au mers la un supermarket din Botosani si au cumparat lapte si produse lactate romanesti.

„Am facut aceasta actiune publica pentru a incuraja romanii sa consume produse lactate romanesti si sa nu se lase influentati de manipularile unora si incompetenta altora. Ca parlamentar folosesc aceasta ocazie si cer demisia ministrului agriculturii, principalul vinovat, in opinia mea, pentru aceasta isterie care duce la pierderea a zeci de milioane de euro de catre fermierii romani. Este o adevarata conspiratie impotriva agriculturii in general. Ce a facut acest ministru se numeste subminarea economiei nationale, fapta pedesita pana nu de mult cu ani grei de puscarie. Acum ar trebui sa plateasca macar cu functia. Asta pana cand acest domeniu cu potential al economiei romanesti nu va fi distrus definitiv”, a declarat cu ocazia actiunii, presedintele organizatiei Botosani Forta Civica, deputatul Cristian Constantin Roman.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.