Botosani: Mihai Tincu, directorul Rapsodia Conf, a devenit USL(ash) de frunte

mihai tincu

USL Botosani iese la alegeri cu un nume nou, care s-a tinut pana acum departe de prim planul scenei politice. Este vorba de  managerul Rapsodia Conf, Mihai Tincu.

Dupa ce a fost „curtat” de mai multe formatiuni politice, directorul Mihai Tincu s-a decis sa intre in politica alaturi de social democrati. Va face parte din „varful de atac” al USL pentru Primaria Botosani. Mai exact, este primul pe lista USL pentru Consiliul Local, oferindu-si sprijinul in alegerile locale pentru candidatul Ovidiu Portariuc, care tinteste spre functia de primar al municipiului Botosani.
„E o provocare pentru mine”, a declarat directorul societatii Rapsodia Conf, care a precizat ca a ales aceasta echipa tocmai pentru ca isi dorea un joc politic curat. Ovidiu Portariuc, cel care a anuntat intrarea lui Tincu in echipa de varf pentru alegerile locale, a subliniat ca atragerea managerului de la Rapsodia Conf  nu este intamplatoare.
„Vrem sa creem un mediu de business in oras si pentru asta avem nevoie de oameni cu experienta manageriala in acest sens”, a mai subliniat Portariuc, care i-a anuntat pe botosaneni ca in situatia in care va castiga lupta pentru primarie va schimba si mentalitatea in aceasta institutie, nu vor mai fi pe plan principal afacerile gen „borduri si panselute”, ci cele care vor asigura dezvoltarea municipiului, crearea de locuri de munca pentru locuitorii urbei.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.