Botosani: Miscarea pentru Botosani va avea candidati numiti dupa un regulament deja parafat

mihai tabuleac si catalin flutur

Liderii celor trei partide care formeaza alianta electorala Miscarea pentru Botosani au parafat un document n care sunt stabilite clar reguli stricte si, totodata, obiectivele acestei colaborari.

Castigarea presedintiei Consiliului Judetean, castigarea Primariei Botosani, mobilizarea tuturor factorilor politici, economici, sociali in scopul infiintarii Episcopiei Botosani, sprijinirea tuturor proiectelor de dezvoltare rurala si a tuturor fermelor, transformarea judetului Botosani in zona ecologica, dezvoltarea turismului in regim transfrontalier cu Republica Moldova si Ucraina, sustinerea nominalizarii municipiului Botosani drept capitala a unei viitoare regiuni, sunt doar cateva dintre obiectivele propuse.
„Ne propunem ca obiective castigarea de alegeri locale si formarea de majoritati in Consiliile Locale si Consiliul Judetean in vederea alegerii viceprimarilor, respectiv vicepresedintilor de Consiliu Judetean. Colaborarea si promovarea unei bune dezvoltari economice, politice si sociale, promovarea interesului national si local, dezvoltarea durabila a comunitatilor locale din judetul Botosani, dialogul social deschis permanent cu toti cetatenii, promovarea valorilor si a tinerilor, oportunitati economice pentru toti cetatenii judetului Botosani si crearea de noi locuri de munca. Sprijinirea administratiilor locale din judetul Botosani, conduse de reprezentanti ai tuturor formatiunilor politice, indiferent de apartenenta politica, in eforturile de realizare a programelor in folosul comunitatilor locale. Am identificat si o serie de modalitati de colaborare, atat la nivel de coalitie, prin consultari periodice, colaborarea cu grupurile de consilieri ai partidelor semnatare in Consiliul Local si Consiliul Judetean si important pentru noi este includerea reprezentantilor societatii civile sau a persoanelor publice si a mediului de afaceri in adoptarea deciziilor administrative”, a spus Catalin Flutur, presedintele PDL Botosani.
La nivelul aliantei electorale a fost stabilit un comitet de coordonare, al carui presedinte este Catalin Flutur, iar vicepresedinti sunt Corneliu Furtuna, de la PNTCD, si Ioan Mircea Costea, PER. Prin votul membrilor acestui comitet s-a stabilit ca Miscarea pentru Botosani sa include si personalitati, reprezentanti ai ONG-urilor sau reprezentanti ai asociatiei oamenilor de afaceri.
„Alianta va promova candidati unici pentru primarii si presedintia Consiliului Judetean, precum si lista unica atat pentru consilii locale, cat si pentru Consiliul Judetean. Desemnarea candidatilor de primari si a listelor candidatilor pentru consilii locale si Consiliu Judetean se face prin negocierea intre delegatiile stabilite de conducerile organizatiilor locale”, a explicat Flutur.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.