BOTOSANI: Opt elevi vor vizita Bruxelles-ul

Opt elevi si sase profesori premiati in cadrul manifestarilor desfasurate la prefectura, cu ocazia Zilei Europei, vor vizita Bruxelles-ul.

Senatorul Doina Federovici a anuntat ca va face toate demersurile necesare pentru ca botosanenii sa fie inclusi in grupurile de romani carora europarlamentarii le pot oferi ocazia de a vedea cum functioneaza Parlamentul European.

„Excursia vine sa rasplateasca meritele dumneavoastra si va ofera posibilitatea de a vedea modul in care sunt respectate si promovate valorile europene chiar in inima Uniunii Europene. Va felicit pentru rezultate si va urez sa obțineți performațe la fel de bune și in continuare”, a declarat Doina Federovici, in cadrul intalnirii cu liceenii prezenti in Sala Nicolae Iorga a Palatului Administrativ.

Cinci dintre premianti – 2 elevi de la Scoala generala nr 17 Botosani si cate un copil de la Scoala Generala Dorobanti, comuna Nicseni, Liceul Regina Maria Dorohoi si Liceul cu Program Sportiv – care vor vizita capitala UE au obtinut, sub indrumarea profesorilor, premii importante la concursul national „Made for Europe”, proiectele acestora vizand domenii de maxim interes precum ecologia, comunicarea prin intermediul artelor sau promovarea traditiilor.

Alti trei liceeni care vor pleca la Bruxelles provin de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” si sunt castigatorii concursului de IT lansat in februarie de Institutia Prefectului.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.