Botosani: Primaria de la Mihai Eminescu, fara primar

verginel gireada

Verginel Gireada pleaca de la Primaria Mihai Eminescu. Condamnarea la inchisoare cu suspendare, pronuntata recent de Curtea de Apel Cluj, il pune in situatia de a renunta la functia de primar. Gireada i-a predat marti dimineata atributiile viceprimarului comunei, Vasile Temciuc.

Dupa aproximativ opt ani de mandat la conducerea Primariei comunei Mihai Eminescu, PNL-istul Verginel Gireada este obligat sa stea o vreme departe de functia publica, ca urmare a hotararii pronuntata de magistratii clujeni intr-un proces in care a fost trimis pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si fals intelectual.
Verginel Gireada a declarat insa ca va face politica in continuare, in PNL, iar ca la Primaria Mihai Eminescu va candida, foarte probabil, sotia sa, despre care crede ca are mari sanse sa isi invinga orice alt adversar.
„Eu m-am saturat de jocurile astea politice care pot distruge un om. Acum am nevoie de un concediu mai mult ca oricand. Mi-am luat concediu. In mediul privat am multe de spus, nu ma mai intereseaza administratia. Acolo ma retrag, in afaceri, insa nu renunt la viata politica in PNL, asa cum ar fi vrut multi. Nu le dau satisfactie”, a declarat Verginel Gireada.
Cu cateva zile in urma, prefectul Cristian Roman afirma ca ceea ce s-a intamplat in ce-l priveste pe primarul de la Mihai Eminescu „este o palma pe obrazul administratiei din Botosani” si ca ii pare rau de aceasta situatie, tinand cont ca Gireada „a facut niste lucruri bune pentru comuna in cele doua mandate”.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.