Botosani: Primarul Catalin Flutur si presedintele Tabuleac, la pas pe pietonalul Unirii (VEZI FOTO)

Circa 200 de membrii ai Miscarii pentru Botosani au organizat, vineri seara, un eveniment muzicalo-coregrafic dedicat tuturor botosanenilor cu atitudine.

Momentul a fost coordonat de nimeni alta decit coregraful emisiunii “Dansez pentru tine” de la Pro TV, Victoria Bucun. Evenimentul organizat in fata Muzeului Judetean a prilejuit membrilor Miscarii pentru Botosani, condusi de primarul Catalin Flutur si presedintele CJ Botosani, Mihai Tabuleac intalniri cu oamenii iesiti la plimbare pe pietonal.
Momentul artistic realizat de cativa tineri alaturi de Vika, asa cum i se spune intre prieteni, coregrafei de la emisiunea “Dansez pentru tine”, a fost intens aplaudat de primarul Catalin Flutur care i-a felicitat.
Edilul-sef al urbei a stat de vorba apoi cu tinerii care au tinut sa-l felicite pentru activitatea desfasurata la conducerea orasului.
Pentru ca lumea a dorit sa mai urmareasca flashmobul organizat de Vika et comp., acestia l-au repetat de citeva ori pe ritmuri muzicale cunoscute, inclusiv hitul “Inima mea” al Cristinei Rus, devenit imn de campanie pentru Miscarea pentru Botosani.
Alaturi de primarul Catalin Flutur si presedintele CJ Botosani, Mihai Tabuleac s-au aflat si candidatii la Consiliul Local si Consiliul Judetean, oameni in care cei doi lideri politici au mare incredere pentru continuarea proiectelor, pentru mandatul urmator.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.