Botosani: Primarul din Paltinis a fugit de la PNL la UNPR

costel romanescu

Costel Romanescu, primarul din Paltinis, este, de saptamana trecuta, membru cu acte in regula in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei.

El va candida pentru un nou mandat de primar, din partea UNPR si este director de campanie pe judet, la alegerile locale din iunie. Romanescu a declarat ca a plecat din PNL din cauza neintelegerilor cu conducerea filialei, in special cu deputatul Florin Turcanu. Chiar daca era vicepresedinte al partidului, Costel Romanescu nu avea niciun cuvant de spus, fiindca erau altii care hotarau pentru el, a mai explicat acesta.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.