Botosani: PSD incita la paranoia si declaratii mincinoase!

Miscarea oentru Botosani il acuza pe Ovidiu Portariuc de perveristate si incalcarea legii in ceea ce priveste concursului organizat de acesta. Iata comunicatul.

In buna traditie a PSD, angajatii de la Bucuresti ai partidului trimit in teritoriu manipulari foarte bine aranjate pentru a castiga voturi! Ultima idee conceputa in birourile de la Bucuresti este de a mitui intr-o forma mascata electoratul.
Perversitatea ultimului pliant lansat pe piata de Bucuresti, prin gura lui Ovidiu Portariuc intrece orice limita de bun simt! PSD „ofera” peste 9.000 de euro pentru cei care vor demasca mita electorala!
In primul rand, simpla declaratie fara nici o dovada va fi platita cu 1.000 de euro. Prin urmare, orice persoana care doar declara ca stie ceva, poate fi platit. Numai ca, declaratia mincinoasa pe propria raspundere se pedepseste penal!
Apoi, dovada unui eventual plan de mita electorala, tot 1.000 de euro. Invitam toti botosanenii sa decupeze fotografia alaturata in care Ovidiu Portariuc imparte cu mana lui mita electorala si sa se duca cu ea sa isi ceara banii la PSD!
Avertizam botosanenii ca inregistrarea unei persoane fara acordul ei reprezinta o fapta penala si se pedepseste cu inchisoare! In plus, orice inregistrare fara mandat judecatoresc nu are valoare in instanta!
Acestea sunt dovezile ca PSD si laboratoarele lor de propaganda vor sa ii incite pe botosaneni sa comita fapte penale in schimbul unor sume de bani!

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.