Botosani: Revine Egner in cursa pentru Primarie?

florin egner

PRM-istii botosaneni nu exclud sa-l sustina in cursa pentru Primaria municipiului Botosani pe Simion Egner, daca acesta se va decide sa isi depuna candidatura din partea PNG.

Presedintele organizatiei judetene a PRM, Dumitru Codreanu, afirma ca partidul pe care il reprezinta va merge cu PNG la alegerile locale, existand un protocol semnat in acest sens la nivelul conducerilor centrale ale celor cele doua formatiuni politice. Condform protocolului, PRM si PNG vor avea liste comune la locale. Deocamdata candidatul la Primaria Botosani din partea PRM este juristul Valentin Apetrei, insa daca pentru aceasta functie se va ajunge la intelegere intre cele doua partide sa candideze un PNG-ist, cel mai probabil Egner, acesta va avea sustinerea PRM.
„Deocamdata sunt discutii intre partidele noastre pe seama candidaturii la Primaria Botosani. Noi cu domnul Egner colaboram foarte bine”, a declarat Dumitru Codreanu, presedintele PRM Botosani.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.