BOTOSANI: Sergiu Zvanca, presedinte interimar a organizatiei municipale a PER

sergiu zvanca

Ulterior, functia a fost ocupata de Gheorghe Iavorenciuc.

Fostul presedinte al Organizatiei Judetene de Tineret a PNL va ocupa functia de presedinte al Organizatiei Municipale a Partidului Ecologist Roman. Sergiu Zvanca a primit numirea in functia de presedinte interimar chiar de la prim vicepresedintele PER, Cristian Manolache.

Sergiu Zvanca va ocupa aceasta functie pana cand se va organiza conferinta municipala cand va fi aleasa noua conducere a organizatiei.

Totodata, Cristian Manolache, dar si membrii PER Botosani au tinut sa precizeze ca numirea nu a fost impusa, ci a venit ca o propunere pentru reorganizarea partidului.

„Scopul nostru este obtinerea a cel putin 5 la suta. Trebuie sa facem o echipa cu organizatia judeteana si conducerea centrala a partidului. Cuvantul de ordine pe care l-am stabilit cu toti cei care doresc sa intre in biroul municipal este echipa. In perioada urmatoare trebuie organizare pentru a putea avea reprezentanti in fiecare sectie de votare. De asemenea, ne-am propus sa facem si alte demersuri pentru obtinerea unui sediu al partidului in municipiu. Doar noi si UDMR-ul nu avem sedii. Celelalte au sediu”, a spus Sergiu Zvanca.

Politica de comentarii : Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material.


Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.


Site-ul http://www.reporterul.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.